Woning in Farakaslyuk, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€15.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3219
Adres: Farakaslyuk, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 160 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft4.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Moet nu echt weg voor deze waanzinnig goede prijs!
Best een grote woning met een leuke mogelijkheid van een gastenverblijf.


De woning heeft twee verdiepingen. Onderaan een kamer, keuken en badkamer met toilet. Kan een leuke gastenruimte zijn. Ook is hier de ruimte voor de verwarming. Op de eerste verdieping is dan de hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en voorraadkast, een badkamer met toilet en ook een trap naar de zolder.

Het huis is in prima staat. Is kort geleden gerenoveerd en heeft nu nieuwe kozijnen en deuren en  het is geïsoleerd.  De woning staat wat hoger dan de weg in een rijtje andere huizen. Is geen bijzondere locatie, maar de woning maakt veel goed.  Achter de woning een flinke tuin met daar diverse fruitbomen, wat bijgebouwen en een werkplaats.

Voorzieningen als elektra (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. Voor de verwarming is er een centrale verwarming op gas of hout of kolen. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in het dorpje Farakaslyuk. Klein dorp met een 200 inwoners en op een paar kilometer van de stad Ozd waar u prima uw inkopen kunt doen. Farakaslyuk ligt in de mooie natuur van de bergen van het Noorden, maar ook steden zijn niet ver. Zo is Szilvásvárad op maar 15 km en bent u met een 25 km in de mooie stad Eger.

Grote woning met veel mogelijkheden.