Woning in Jakabszallas, Bacs-Kiskun, Hongarije

€29.167 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5079
Adres: Jakabszallas, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4155 m2
Huis: 80 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.167 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Woning in redelijke staat met veel bebouwing. Niet ver van Kecksemét en op maar een uurtje van Boedapest.


De woning biedt een hal, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en voorraadkast. Verder is er op het perceel nog flink wat bebouwing in de vorm van een zomerkeuken met een extra kamer (40 m2), de schuur welke ook als garage kan dienen (40 m2), een kelder (30 m2) en dan nog diverse vroegere stallen.

Mooi perceel van een 4.155 m2 en in de tuin wat fruitbomen en een appelplantage. Kelder wordt ook gebruikt om het fruit daarvan te bewaren.

Elektriciteit (ook 380 V) is aanwezig. Water komt uit de eigen bronnen (24 en 40 m diep). De woning wordt met een houtkachel verwarmt. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning staat langs een doorgaande weg, maar de omgeving is prima. Nette en leuke buren en deze woning staat in het buitengebied van Jakabszallas. Jakabszallas is een groot dorp waar alles voorhanden is. Niet ver van Kecksemét. Een van de mooiste steden van Hongarije. U bent met een goed uurtje in Boedapest.

Voor deze prijs koopt u een redelijke woning met best wel wat werk, maar ook veel bebouwing.