Woning in Gérce, Vas, Hongarije

€69.677 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6081
Adres: Gérce, Vas, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 5900 m2
Huis: 180 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft21.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €69.677 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Prachtige grote woning. Op een mooi en groot perceel in uitstekende staat.


Prachtig huis om er uw vaste woonhuis van te maken. Hele jaar door, of in de voorjaars- en zomermaanden. Huis leent zich er prima voor en biedt u (heel) veel ruimte. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers. Mooie keuken / eetkamer, een badkamer (met toilet) en apart toilet. Kijk op de foto’s ook eens naar de mooie bijgebouwen. Dat samen met een perceel van bijna 6.000 m2 biedt u echt alle ruimte. U kunt het geheel zelfs  met een deel van het meubilair kopen.

De tuin is mooi verzorgd met veel groen en planten. Op het perceel verder nog de schuren voor een totaal van maar liefs 300 m2 met een dubbele garage en de oude stallen. Hier zou u ook prima een gastenhuis van kunnen maken.

Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de septic tank. De straat is een geasfalteerde weg. Woning heeft centrale verwarming, maar ook een mooie tegelkachel. Telefoon en internet kunnen beschikbaar gemaakt worden.

Hier gaat u wonen in de plaats Gérce. Prettig gelegen in het westen van Hongarije op een 9 km van de stad Sárvár, op een klein uurtje rijden van het Balaton meer (noord kant) en op maar 130 km van het vliegveld van Wenen. Bereikbaarheid is prima.  Sárvár is een stad waar u prima mogelijkheden kunt vinden op het gebied van winkelen, restaurant en natuurlijk bezoekt u er het kasteel en het zwem- thermaal bad. Op de heuvels in de omgeving diverse wijngaarden. En natuurlijk wijnkelders.

Prima woning met veel ruimte. Ook zeer geschikt om permanent te wonen.