Woning in Tiszaszentimre, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€146.794 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8402
Adres: Tiszaszentimre, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 3000 m2
Huis: 120 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2007
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft46.240.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €146.794 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Fantastische vrijstaande woning met zwembad in Tiszaszentimre. Een zeer complete woning.


Hier kunt u een luxe vrijstaande woning met een aparte garage, pool house en een buiten terras kopen. Ook het zwembad niet vergeten om in de warme zomermaanden heerlijk van te genieten.  Het zwembad is 5 x 10 x 1.50m en voorzien van een zout elektrolyse systeem. Aansluitend aan het zwembad een groot terras met pergola en een buiten douche.

Het woonhuis is modern en smaakvol ingericht. Bij binnenkomst van het woonhuis is er een serre met aansluitend een moderne keuken. Vervolgens een ruime zitkamer, met openslaande deuren naar het terras. Het huis is voorzien van een ruime douche, een apart toilet en er zijn 3 slaapkamers. Het huis is voorzien van dubbel glas en horren voor alle ramen.

Uiteraard zijn gas, water en elektriciteit aanwezig, alsmede een aansluiting op de riolering.  In alle ruimten van het huis zijn radiatoren aanwezig en vloerverwarming in woonkamer, serre, keuken, gang en badkamer. In de woonkamer is tevens een houtkachel aanwezig. Uiteraard zijn telefoon en internet aanwezig en er is een schotel  voor satelliet ontvangst.

In Tiszaszentimre hebben veel Nederlanders en Belgen een vakantiehuis. Er wonen ook een aantal Nederlanders permanent. In de straat waar het huis staat, wonen Hongaren maar ook een Engels/Hongaars gezin. Vriendelijke en behulpzame mensen.  
 In Tiszaszentimre zijn supermarktjes, er is een bank, een postkantoor, een huisarts, een tandarts, apotheek en school. Het is een schoon en vriendelijke dorp met de noodzakelijke basisvoorzieningen. De ligging van Tiszaszentimre is ideaal. Vlak bij Tiszafüred en Berekfurdo, een spa met wellness die zijn weerga niet kent in Hongarije.

Tiszafüred, Abádszálok en het Tiszameer liggen op minder dan 15 kilometer. Berekfürdo (wellness en spa) ligt op 20 kilometer. Veel (zomer) drukte door het waterplezier, maar ook door de vele campings het thermaal bad. In Tiszafüred is er twee keer in de week een markt. Hier heeft u direct de poesta in het  Hortobágy Nationale Park. De bergen van het noorden bereikt u al in een uurtje rijden.

In Tiszaszentimre is een klein treinstation met dagelijkse verbindingen naar Debrecen (vlak bij vliegveld Debrecen) en Tiszafüred. Vanuit Eindhoven vliegt Wizz Air een paar keer per week naar Debrecen.

Ook is er in Tiszaszentimre een busstation met goede verbindingen naar vele plaatsen in de regio. Een belangrijk ( extra ) voordeel indien u dit authentieke huis koopt.

Prima woning met zwembad in een heel goede omgeving. Buitenkansje!!

Prijs is in Euro.