Woning in Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€12.969 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8403
Adres: Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 2240 m2
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.150.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.969 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Als u een woning zoekt voor een goede prijs en u bent niet bang voor wat werk, dan moet u hier eens komen kijken.


De woning staat al jaren leeg en is zeker aan een renovatie toe, maar leent zich daar nog wel voor. U moet dit komen zien en een beetje door de huidige toestand heen kijken. Het is een best mooi en breed goudstuk en met huis en bijgebouwen (vooral dat witte gebouw wat u op de vierde foto ziet en wat nog eens naast de woning staat) koopt u hier zeker niet voor een verkeerde prijs.

In de woning een woonkamer, twee slaapkamers, de keuken en de badkamer. Op het perceel diverse bijgebouwen waarbij het genoemde witte gebouw nog zeker de moeite waard is.  In de tuin ook nog een kelder en een waterput.

De woning is voorzien van elektriciteit, leidingwater en gas. Afvoer is aangesloten op de septic tank en in het huis wordt verwarmd door de gasconvectoren. Telefoon (en Internet) kan uiteraard worden aangesloten.

Het dorpje Tiszaigar is dichtbij Tiszafüred met de toeristische gezelligheid van een badplaats aan het Tiszameer. In het dorp wat winkels, een dokterspost, natuurlijk het Hongaarse café e.d. Volwaardig dorp. Hier ook dichtbij het bad in Tiszaörs. Het Tiszameer is op een 10-11 kilometer.

U vindt deze woning wat meer aan de buitenkant van het dorp in een rustige en nette straat. In het dorp wonen enkele Belgen en Duitsers.

Prima woning voor wie van een uitdaging houdt.