Hele leuke woning niet ver van de Tisza

€18.308 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8404
Adres: Poroszló, Heves, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 4000 m2
Huis: 120 m2
Materiaal: Leem
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.308 (rate 325 Ft per €)
Property description:

Boerenwoning in een populair Tisza dorp. Huis leent zich prima om te (ver)bouwen.


De woning heeft originele details en is in goede staat om nog te gaan verbouwen. Hier kunt u een mooi landhuis van maken in een populair plaats aan de Tisza.

In de woning een woonkamer en slaapkamer, de keuken en de badkamer. Verder op het perceel nog een zomerkeuken welke goed gebuikt kan worden om een gastenverblijf van te maken. Ook nog een garage en wat stallen, maar daarvan zult u aardig wat moeten opruimen. Onderdeel van de tuin van (ongeveer) 4.000 m2 is een tuin van een 1.100 m2 met fruitbomen. Voor het perceel is een vergunning aanwezig om nog een huis te bouwen. Er zijn twee ingangen naar het perceel.

Alle voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig en de afwatering is op de riolering aangesloten. Telefoon/internet kan worden aangesloten. De woning wordt nu verwarmd met een gasconvector en de houtkachel.

Poroszló ligt direct aan het Tisza meer, waar u kunt genieten van vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen, of zelfs een boottocht op het meer zelf.  Ook gaat u hier  heerlijk ontspannen aan de oevers van het meer.

Deze woning ligt net buiten het centrum en niet ver van het eco centrum. Dit centrum is een belevenis voor de echte natuurliefhebber. Hier vindt men informatie over alles dat in en rond het Tiszameer leeft. Maak een tocht over de rivier en zie de overvloed aan planten.

Het dorp is centraal gelegen in het Tisza gebied en u vindt hier vele restaurants, bars en winkels. De grotere toeristische stad Tiszafüred ligt op ongeveer 15 minuten en ook hier vindt u diverse winkels, banken, en restaurants. Hier zijn ook de Tesco en Lidl supermarkt voor al uw boodschappen.

De snelweg M3 is ongeveer 20 minuten, en daarna Budapest is 113 km verder.

De prachtige barok stad Eger ligt op ongeveer 35 minuten met de auto en biedt een grote cultuur als de basiliek en het prachtige kasteel.

Mooie oude boerenwoning waar u een prima verblijf van kunt maken en zelfs op het perceel een tweede woning zou kunnen bouwen.