Woning in Töttös, Baranya, Hongarije

€13.871 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1015
Adres: Töttös, Baranya , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 6860 m2
Huis: 120 m2
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1015
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.871 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Woning op een flink perceel waar nog heel wat van te maken is.


Op de foto’s ziet het geheel er flink verwaarloost uit. Er zal opgeruimd moeten worden, maar de woning is zeker nog wel de moeite van het  opknappen waard. In de woning de hal waar u binnenkomt, een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en badkamer.

Bijzonder is ook wel het perceel van bijna 7.000 m2. In de tuin nog een zomerkeuken en wat bijgebouwen.

Als voorzieningen zijn elektriciteit, water en gas aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering en er is een kachel voor de verwarming. Telefoon en internet kunnen worden aangesloten.

Dit object gaat u vinden in het dorpje Töttös in het diepe zuiden van Hongarije. In het dorpje een paar winkels en er is zelfs een restaurant / pizzeria. In de omgeving zijn Mohacs en Villany de wat grote plaatsen. De stad Pécs op een uurtje rijden. Verder is het hier een prachtige omgeving om te relaxen en te genieten van de rust en ruimte van Hongarije.

Woning waar prima wat van te maken is op een groot perceel.