Woning in Liptód, Baranya, Hongarije

€11.935 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1016
Adres: Liptód, Baranya , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1979 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.935 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Leuke voormalige boerderijk. Moet opgeknapt worden, maar is zeker de moeite nog wel waard.


De woning is langgerekt en daarachter de vroegere stallen. Typische bouw en u heeft genoeg ruimte om er waar wat van te gaan maken.
In de woning een woonkamer, 2 slaapkamers, keukenruimte en een toilet. Er is een badkamer, maar daarin geen douche cabine of iets, maar met weinig moeite is er wel wat voor te maken.

Perceel is bijna 2.000 m2 n lekker ruim. Aan de achterkant een bos/heuvel. In de tuin nog een kelder. Van de vroegere stallen maakt u makkelijk een garage. Overigens kunt u hier ook heel mooi een terras van maken.

Elektriciteit, water en gas zijn (op het perceel) aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en internet en telefoon kunnen prima aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden in Liptód. Liptód ligt aan een kleine maar mooie doodlopende dorp. Hier wonen een 300 inwoners.

Een prachtige groene, heuvelachtige omgeving rondom het dorp. In het dal, door het dorp, loopt een beekje.. Als u van recreatie houdt en in uw Hongaarse Huis wilt ontspannen, dan is Liptód en zijn omgeving zeker  een plaats om te bekijken. Vanuit Liptód is het is de moeite waard om de omgeving te verkennen en van  het prachtige zicht en panorama te genieten.

Liptód ligt op ongeveer 17 km van de grotere stad Mohács en ongeveer 30 minuten met de auto van de grote en bekende stad Pécs.

Voormalige boerenwoning welke opgeknapt moet worden, maar zeker de moeite nog wel loont.