Woning in Bükkszentmárton, Heves, Hongarije

€22.424 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3228
Adres: Bükkszentmárton, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 750 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.424 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Goed onderhouden huis met een leuk erf en een tuin. Kan ook voor een grote familie geschikt zijn.


De woning bestaat uit twee verdiepingen en op de boven verdieping is de woonruimte met woonkamer, twee slaapkamers, keuken en badkamer. In de beneden verdieping nog een tweetal kamers en de ruimte om de verwarming te stoken.  Van deze twee kamers kunt u nog slaapkamers maken.

Perceel is niet heel groot, maar netjes en met een mooie rozentuin en wat fruitbomen.  Verder een mooi terras, een garage en een groot bijgebouw van een 100 m2.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. In de tuin nog een waterput. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is centraal geregeld en wordt gestookt op gas of hout.

In Bükkszentmárton wonen iets minder dan 400 inwoners en biedt in de omgeving veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen, buitensport, vissen e.d. Ook wintersportmogelijkheden als skieën en langlaufen.

Op ongeveer 20 km vindt u de stad Eger waar het prima shoppen is en natuurlijk mooi voor een bezoek aan de binnenstad waar u de mooie basiliek en de oude burcht zeker eens moet bekijken. Szilvásvárad (de paarden) op een 10 km en in de omgeving diverse thermaal baden.

Prima woning in een heel leuke omgeving.