Woning in Bükkmogyorósd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€10.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3229
Adres: Bükkmogyorósd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1740 m2
Huis: 80 m2
Bouwjaar: 1942
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €10.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk huisje wat u zult moeten renoveren, maar wat een leuke (vakantie)plek in het Noorden  van Hongarije kan worden.


Typische Hongaarse woning met de hal, twee kamers, keuken met voorraadkast en de badkamer. In de tuin nog diverse bijgebouwen.

Voorzieningen als elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en uiteraard kunnen internet en telefoon worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in een klein dorpje (ongeveer 200 inwoners) aan de uitlopers van het Bükk (beuken) gebergte in het noordoosten van Hongarije. Het dorp heeft een mini winkeltje, een kroeg, en een kerk, op 4 km ligt Szilvásvárad en Op 12 km ligt een grotere stad Ózd. Szilvásvárad is bekend om zijn Lipizaner Stoeterij, een paarden stadion, verschillende winkels vele eethuisjes en in een romantische vallei alles voor dagtoeristen. In Ózd gaat u lekker een dagje shoppen. En daar ook alle grote winkelketens.

Op een 30 km ligt de mooie stad Eger. Een oude gotische studentenstad met alle westerse vertier in een oude omgeving. Zo zijn er ’s zomers, op het Centrumplein, iedere avond, allerhande optredens. Wijnfeesten, Culturele uitvoeringen op allerlei niveau.

Bereikbaarheid is prima. Er zijn uitstekende busverbindingen, zoals naar Boedapest en vanaf Szilvásvárad is er een smalspooraansluiting. Via de M5 vanuit Boedapest is het 120 km snelweg waarna er nog 35 km te gaan en komt u langs de mooie stad Eger en langs Szilvásvárad. Hier  kunt huis zonder belemmering zo rond de 100.000 ha natuurschoon in wandelen.  Indrukwekkende natuur. Langlaufen vanuit de voordeur en een skigebied op 20 km. Een ideaal wandel en fietsgebied.

Leuke opknapper in een wel heel mooi stukje van Hongarije.