Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€44.839 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8408
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 100 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2009
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft13.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €44.839 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Geweldig huis. Leuk als vakantiehuis, maar zeer geschikt voor permanente bewoning.


Deze woning is niet zomaar een vakantiehuis. Uiteraard best wel mogelijk, maar het is een woning welke zeer geschikt is om permanent te gaan wonen. Niet alleen de woning, maar zeker ook de stad. Hier het heel jaar door wat te doen en in Tiszafüred kunt u al snel aansluiting vinden bij daar wonende buitenlanders.

Typerend als een bungalow van Amerikaanse stijl en biedt u een ruime woonkamer met open keuken en bijkeuken. Twee badkamers waarvan in de doucheruimte ook toilet en in andere badkamer alleen bad/wastafel maar wel er naast een aparte toilet. Er is een inpandige verwarmde garage die eventueel gebruikt kan worden als slaapkamer (groot openslaand raam aanwezig) en verder nog een begaanbare zolder waar uitbreiding mogelijk is als u nog meer slaapkamers wilt hebben. Huis met diverse mogelijkheden.

De woning is gebouwd met B30 stenen, is geheel geïsoleerd (muren, ramen en plafond), ramen en deuren zijn van kunststof.

Uiteraard zijn de voorzieningen als elektriciteit, water en stroom aanwezig en is er voor de afwatering een aansluiting op de riolering. Het huis is centraal verwarmd (gas). Hiervoor zijn  gedeeltelijk radiatoren gebruikt en is er ook  vloerverwarming. In de woonkamer nog een mooie open haard welke als bijkomende voordeel heeft dat daarmee ook de verwarming gebruikt kan worden. In Tiszafüred kunt u aansluiting hebben voor de  kabel TV en vis dit modem gelijk Internet aansluiten.

De woning is klaar om direct te gaan wonen. Misschien binnen hier en daar wat schilderen in minder felle kleuren en dat kunt u ook nog een de buitenkant laten doen. Desgewenst wil de eigenaar dat nog doen in een door de koper gekozen kleur.

Huis is gelegen in een rustige en nette wijk van Tiszafüred. Net buiten het centrum en alles is op loopafstand en vanuit hier gaat u makkelijk naar het centrum, naar het meer en ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Deze woning kan natuurlijk uw vakantieverblijf worden, maar zeker ook voor permanent verblijf prima geschikt.