Woning in Buzsák, Somogy, Hongarije

€17.281 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2204
Adres: Buzsák, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2262 m2
Huis: 70 m2
Materiaal: Leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.530.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.281 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke dorpswoning in een goed ontwikkeld dorp. Klein maar fijn.


Prima woning met niet heel veel ruimte in huis, maar de locatie maakt het goed. Is aan de rand van een bos gelegen.

De woning komt u binnen in de keuken. Dan heeft u recht de badkamer en de voorraadkast en aan de linkerkant loopt u door naar de woonkamer (centraal gelegen) en dan door naar de slaapkamer aan de voorkant van het huis. Aan de woonkamer nog een serre. Typische Hongaarse indeling. Niet heel groot,  maar van alle gemakken voorzien.

Electra, leidingwater en gas zijn aanwezig. Afwatering is op de riolering aangesloten. Verwarming door middel van (hout)kachels.

Hier woont u in een romantisch dorpje dicht bij het Balatonmeer (15 kilometer).  Dorp is een prima basis voor mooie wandelingen langs wijnhuisjes en in het Tihany nationale park. Huis staat direct aan de rand van een bos en het thermaal bad in Csisztapuszta is op maar 5 km. In het dorp alle basisvoorzieningen aanwezig en verschillende eenvoudige restaurantjes met een goede keuken.

Kleine, maar fijne woning in een prima omgeving. Alles bij elkaar een goede investering in een aantrekkelijk dorp.