Woning in Szikszó, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€45.806 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3232
Adres: Szikszó, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 500 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1984
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft14.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €45.806 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Bijzondere woning in het noorden. Grote mooie stadswoning


Deze woning staat in een rustige buurt van het stadje Szikszó. Is een best heel grote woning bestaande uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de hal, woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Op de verdieping een drietal slaapkamers, een ha, een toilet en een badkamer. Prima woning voor een gezin.

De tuin is met een 500 m2 een normale grootte voor een stad. In de tuin nog een garage, groot genoeg voor twee auto’s en een kelder. De tuin is voorzien van mooie fruitbomen en diverse planten. Het geheel maakt een vrolijke en vriendelijke indruk.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Elektriciteit, water en gas. Afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt centraal verwarmd op een gas en/of een houtketel. Uiteraard zijn telefoon en Internet geen probleem.

Szikszó is een stad van een 5.500 inwoners. Ligt ten  noordoosten van Miskolc aan de Vadász-patak, een beek die van de Cserehát naar de rivier de Hernád loopt. In de stad alles wat u nodig kunt hebben.  Diverse winkels, restaurants, scholen, dokters, sportactiviteiten etc.  Miskolc is de (nog) grotere stad en die ligt op een 20 minuten met de auto. Daar nog uitgebreidere shopping- en uitgaansmogelijkheden.

Alles bij elkaar prima woning en prima gebied om (permanent) te wonen.

 

Joomla SEF URLs by Artio