Woning in Lengyeltóti, Somogy, Hungary

€30.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2207
Adres: Lengyeltóti, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 100 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning. Klaar om direct in te gaan wonen en op maar 15 km van het Balaton.

De woning komt u binnen in een halletje en dan door naar de woonkamer. Mooi ruim. Naar rechts komt u in de gang en daar aan de rechterkant twee slaapkamers. Bijzonder hier is de mooie kachel die tussen de kamers staat. Aan het einde van de gang de badkamer en links van de gang de keuken en de voorraadkast.

Achter de woning nog een garage en wat opslag ruimte.

De tuin is heel netjes en goed onderhouden. Aan de voorkant van de woning wat met steen en grind en achter de woning veel gras, bomen en een moestuin. Ook nog wat wijnranken.

Alle voorzieningen zijn aanwezig en er is een centrale verwarming op gas. Afwatering door middel van de riolering en uiteraard zijn aansluiting van internet en telefoon mogelijk.

Hier gaat u wonen in een prachtig gebied met alle voorzieningen voorhanden. De plaats zelf is een stad (met stadsrechten), maar is eigenlijk een groot dorp waar wel alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. In de plaatsen aan het Balaton (Fonyód), of Balatonboglar treft u een Lidl en Tesco. Alles hier in de omgeving voorhanden. Op een 5 km treft u ook nog het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta.

Prima woning waar u direct in kunt gaan wonen.