Grote woning in een leuk dorp welke snel verkocht moet worden.

Prijs: € 23.871 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
Object Nr.:
2208
Adres:
Buzsák, Somogy , Hongarije
Categorie:
Zuiden & Balaton
Status:
actief
Soort:
Woning
Perceel:
3265 m2
Huis:
120 m2
Garage:
Ja
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Prijs:
€ 23.871
Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
Forint:
Ft 7.400.000
Euro:
€ 23.871
(koers 310 Forint per EUR)
Omschrijving van de woning:


De woning is vooral groot door de veranda welke bij de woning is gehaald. Er moet nog wel een en ander aan werk worden afgemaakt, maar de eigenaren komen daar niet meer aan toe. De woning moet verkocht worden.

U komt de woning binnen in de (vroegere) veranda en staat dan direct in de grote woonkamer. Echt een flinke ruimte en ook het centrale deel van het huis. Aan de rechterkant zijn er dan twee slaapkamer, naar links de keuken en daarachter de badkamer en WC en aan de linkerkant is er nog een kamer. Ruimte genoeg!!

Dat geldt ook voor buiten. Het perceel is met een ruim 3.000 m2 lekker groot en achter de woning nog een paar bijgebouwen voor opslag en de dubbele garage.

Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. De woning kan centraal (gas) verwarmd worden, maar wordt nu verwarmd met de houtkachels. Afwatering is aangesloten op de riolering. Uiteraard zijn telefoon en internetaansluiting mogelijk.

Hier woont u in een romantisch dorpje dicht bij het Balatonmeer (20 kilometer). Dorp is een prima basis voor mooie wandelingen langs wijnhuisjes. Het thermaal bad in Csisztapuszta is op maar 5 km. In het dorp alle basisvoorzieningen aanwezig en verschillende eenvoudige restaurantjes met een goede keuken. Een van deze restaurants is op loopafstand.

Goede woning waar u met weinig werk een prima (vakantie) woning van maakt.

 

Vraag informatie aan over deze woning
Uw naam:
Uw e-mail:
Landcode/telefoon:
Bericht
Captcha:
Ontwikkeld en ondersteund door FW Real Estate Pro: Joomla vastgoed component