Woning in Lengyeltóti, Somogy,Hungary

€34.063 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2209
Adres: Lengyeltóti, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1313 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.063 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning om (semi) permanent in Hongarije te kunnen wonen.


De woning komt u binnen in een flinke hal. Dit kan als een soort woonkamer/eetkamer goed gebruikt worden. Rechts van de hal is (nu) de woonkamer en daarnaast een slaapkamer. Aan het einde is er de badkamer en het (aparte) toilet en aan de linkerkant is eerst nog een slaapkamer, dan de keuken en vanuit de keuken komt u dan in voorraadkast en daarachter dan weer een kleine opslag met de trap naar de kelder. Vanuit hier kunt u ook naar buiten.

In de tuin is er nog een garage, maar die is oud en nu in gebruik voor opslag. Dan nog wat redelijk goede bijgebouwen als de zomerkeuken en de (vroegere) dierenverblijven. Daarachter nog een leuke tuin. Niet heel groot, maar netjes en met flink wat bomen.
Onder de woning dus de kelder. Mooie ruimte en lekker droog. Prima voor opslag, of als werk/hobby ruimte.

Als voorzieningen zijn aanwezig. De woning wordt verwarmd met de centrale verwarming op gas en de mooi houtkachel. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en uiteraard kunnen telefoon en/of internet worden aangesloten.

Hier gaat u wonen in een prachtig gebied met alle voorzieningen voorhanden. Lengyeltóti zelf is een stad (met stadsrechten), maar is eigenlijk een groot dorp waar wel alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. In de plaatsen aan het Balaton (Fonyód), of Balatonboglar treft u een Lidl en Tesco. Alles hier in de omgeving voorhanden. Op een 5 km treft u ook nog het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta.

Wanneer u iets zoekt om (semi) permanent in Hongarije te gaan wonen is dit huis zeker een bezoek waard.