Woning in Kerta, Vas, Hongarije

€41.129 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6086
Adres: Kerta, Vas, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 994 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 110 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft12.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €41.129 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Voor dit geld een prima en zeer complete woning voor (semi)permanent wonen.


Als u in de zomermaanden veel tijd kunt doorbrengen in Hongarije, of er zelfs definitief zou willen gaan wonen, dan is deze woning zeker een optie om eens te gaan bekijken. Mooi, compleet en in een aardige buurt.

De woning is goed op orde en u kunt hier direct gaan wonen. In 2016 was de woning nog geïsoleerd en zijn er nieuwe ramen en deuren geplaatst evenals rolluiken op de ramen.

De woning biedt een woonkamer, 4 slaapkamers, keuken en een tweetal badkamers (iedere verdieping een).

Leuke tuin. Niet te groot en niet heel veel onderhoud. In de tuin veel fruit bomen. Verder nog een garage en zelfs een 55m2 bijgebouwen.

Aan voorzieningen zijn gas water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de verwarming is centraal (op gas) geregeld. Uiteraard kunnen telefoon en internet worden aangesloten.

Het dorpje Kerta telt een ruim 700 inwoners. Gelegen in het mooie landschap van het westen van Hongarije. Op een 165 km van het vliegveld van Wenen en op een 30 minuten van de stad Sárvár. Dit is een flinke stad waar u prima kunt shoppen, naar een restaurant gaat, op een terrasje zit en natuurlijk een bezoek brengt aan het thermaal bad. Naar het zuiden toe is het Balaton meer al op een klein uurtje bereikbaar. Lekker voor een dagje aan het strand in de drukte van het toerisme voor u weer terug gaat naar de rust van uw eigen Hongaarse Huis.

Prima mogelijkheid om heerlijk van Hongarije te genieten. Voor niet al teveel geld.

 

Joomla SEF URLs by Artio