Bouwperceel in Zalaszabar, Zala, Hongarije

€13.906 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4201
Adres: Zalaszabar, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Grondstuk
Perceel: 7451 m2
Huis: 70 m2
Materiaal: Leem
Bouwjaar: 1939
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.906 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Flink perceel van bijna 7.500 m2 met nog wel wat bebouwing. Maar dit gaat u vooral kopen voor het perceel en de ligging. Op een 10 km van het Balaton meer.


Op het terrein staat nog een oud huis met diverse schuren en als u heel enthousiast bent kunt u er vast nog wel wat van maken, maar het lijkt allemaal rijp voor de sloopt. Beste is om hier iets nieuw te bouwen en daar is de prijs ook naar. Een perceel van 7.451 m2 voor deze prijs betekent nog geen Euro 2,= per m2 en dat is zeker voor deze omgeving een goede prijs.

Voor deze prijs bespaart u zich ook de aansluitkosten van stroom en water. Die zijn al aanwezig en gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering kunt u op de riolering aansluiten.

Zalaszabar is een dorpje met ruim 600 inwoners. Heel rustig plattelandsdorp, maar in de omgeving is genoeg te doen. Zalakaros met het mooie thermaal zwembad is al op 6 km. De stad Keszthely direct aan het Balaton meer op een 10 km en ook Hévíz met het beroemde thermaal meer is op maar 20 km. Zelfs een vliegveld is er in de buurt. Op een 10 km is er het vliegveld van Hévíz-Balaton waarvan nog steeds plannen zijn om het te (her)openen.

Mooi bouwperceel voor een leuke vakantiewoning in een prima omgeving.