Bouwgrond in Poroszló, Heves, Hongarije

€6.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image
Object nummer: 8157
Adres: Poroszló, Heves, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Grondstuk
Perceel: 1802 m2
Prijs: Ft2.415.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €6.900 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooi bouwperceel in het centrum van Poroszló op loopafstand van het Tiszameer.


Mooi perceel van een 1.802 m2 in een rustige straat. Het perceel grenst aan twee kanten aan de openbare weg. U zou hier zelfs twee huizen kunnen bouwen. Vroeger hebben er ook twee woningen gestaan, maar die zijn in middels gesloopt.

Gas is al aanwezig op het perceel. Water en elektriciteit kunnen aangesloten worden. U kunt ook aansluiten op de riolering.

Adres is Ady Endre Út 33–1, Poroszló.

Poroszló ligt direct aan het Tisza meer, waar u kunt genieten van vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen, of zelfs een boottocht op het meer zelf. Ook gaat u hier heerlijk ontspannen aan de oevers van het meer.

Dit bouwperceel vindt u in het centrum en niet ver van het eco centrum. Dit centrum is een belevenis voor de echte natuurliefhebber. Hier vindt men informatie over alles dat in en rond het Tiszameer leeft. Maak een tocht over de rivier en zie de overvloed aan planten.

Het dorp is centraal gelegen in het Tisza gebied en u vindt hier vele restaurants, bars en winkels. De grotere toeristische stad Tiszafüred ligt op ongeveer 15 minuten en ook hier vindt u diverse winkels, banken, en restaurants. Hier zijn ook de Tesco en Lidl supermarkt voor al uw boodschappen.

De snelweg M3 is ongeveer 20 minuten, en daarna Budapest is 113 km verder.

De prachtige barok stad Eger ligt op ongeveer 35 minuten met de auto en biedt een grote cultuur als de basiliek en het prachtige kasteel.

Prima bouwperceel in een mooie omgeving waar u twee huizen zou kunnen bouwen.

Prijs is in Euro.