Woning in Babócsa, Somogy , Hongarije

€21.875 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4204
Adres: Babócsa, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 870 m2
Huis: 140 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.875 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooie complete woning voor een heel goede prijs in het zuiden van Hongarije.


De woning biedt een hal woonkamer, een tweetal slaapkamers, de keuken, badkamer en (apart) een toilet. Natuurlijk ook een heerlijk terras. Verder op het perceel nog een garage en daaronder een flinke kelder en boven de garage nog een zolder met een balkon en een mooi hobby kamer.

De tuin is niet heel groot met een 870 m2, maar voordeel is niet teveel onderhoud. In de tuin diverse dennenbomen en fruitbomen. Heerlijk voor de schaduw. De achtertuin is omheind.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit, water en gas aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt (op gas) centraal verwarmd en ook is er nog de mooie houtkachel.

Babócsa ligt in het zuidelijke deel van de provincie Somogy, op slechts 5 kilometer van de Kroatische grens. In Babócsa wonen ongeveer 1.500 inwoners en in het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere plaatsen zijn Szigetvár (35 km), Nagyatád (20 km) en Barcs (12 km). Allemaal prima mogelijkheden om wat uitgebreider te shoppen of lekker uit eten te gaan. Voor de golfliefhebbers is het goed om te weten dat in Hence (op nog geen 30 km afstand) een heel mooie internationale golfbaan is. Gebied is rijk aan bossen en daarmee geliefd bij jagers.

Als u een mooie complete woning zoekt moet u zeker eens komen kijken.