Woning in Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€12.188 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3233
Adres: Nekézseny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.188 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Typische boerenperceel in het noorden. Bestaat uit een tweetal huisjes.


Mooie stevige bebouwing uit de jaren 30 en 50. Twee huisjes welke nog te renoveren zijn en van de bijgebouwen moet u nog eens bedenken wat er mee te doen. Zijn er genoeg om wat dieren te houden en u kunt hier zelfs paarden stallen.

De oudste woning heeft de traditionele inrichting. Hal/kamer en dan links en rechts een kamer.
Mooi houten plafonds. Het tweede huisje heeft ook 2 kamers, maar hier wel een badkamer.

Mooi perceel van een 1.200 m2 en in de tuin nog een kelder. Overigens is er onder een van de woningen ook nog een kelder.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit in beide huizen aanwezig en is er water en gas in de tweede woning. Verwarming op gas en hout. Er is een septic tank voor de afwatering. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Twee leuke Hongaarse woningen waarbij u de tweede woning in een prima gastenhuisje kunt veranderen.