Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€22.258 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8409
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 936 m2
Huis: 140 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.258 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Leuke woning om een vakantiehuis van te maken. Groot en zelfs nog een appartement.


Deze woning kan zelfs meer worden dan een vakantiehuis. In de woning is al best veel ruimte, maar achter de woning nog een zomerkeuken welke tot een gastenverblijf omgevormd kan worden. Overweegt u in Hongarije te gaan wonen, dan een prima mogelijkheid om familie en vrienden te ontvangen.

In de woning een woonkamer, twee slaapkamers, de keuken en de badkamer. Vooraan de woning is de veranda dichtgemaakt en daar kunt u dan heerlijk zitten in voor/ en najaar.
Achter de woning dan nog een appartement. Nu een keuken, badkamer en kamer(tje), maar prima om hier een gastenverblijf met een kamer/keuken, een slaapkamer en badkamer van te maken.

De voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig en is er voor de afwatering een aansluiting op de riolering. Het huis wordt verwarmd door middel van gas convectoren. In Tiszafüred kunt u aansluiting krijgen voor de kabel TV en via dit modem ook Internet aansluiten.

Huis is gelegen in een rustige en nette wijk van Tiszafüred. Net buiten het centrum en alles is op loopafstand en vanuit hier gaat u makkelijk naar het centrum, naar het meer en ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Maak hier u vakantieverblijf, maar ook oor permanent verblijf prima geschikt.

 

Joomla SEF URLs by Artio