Woning in Szentgyörgyvár, Zala, Hongarije

€80.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4214
Adres: Szentgyörgyvár, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 7119 m2
Huis: 275 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1929
Slaapkamers: 3
Prijs: Ft25.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €80.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Multifunctioneel pand in een prima toeristisch gebied.


Dit pand is oorspronkelijk gebouwd als een school, maar voor meerdere doeleinden geschikt. U zou hier prima wat kunnen realiseren op toeristische gebied. U heeft niet alleen een prima gebouw van een 275 m2 bebouwing, maar ook een perceel van ruim 7.000 m2 tot uw beschikking.

In het gebouw de hal, een woonkamer van maar liefst 63 m2, 2 slaapkamers, keuken, bijkeuken, kelder van 30 m2, kelder 80 m2. De zolder kan gebouwd worden.

Elektriciteit (ook 3 x 32 A) is aanwezig. Het water komt uit eigen bronnen en de waterleiding kan op het openbare net worden aangesloten (op 300 meter). Afwatering is aangesloten op de septic tank. Verwarming is nu geregeld met houtkachels. Telefoon is er en uiteraard is Internet geen probleem.

Dit pand gaat u vinden in Szentgyörgyvár. Een klein en gemoedelijk dorpje met nog geen 500 inwoners. In het dorp een buurtwinkeltje voor de dagelijkse boodschappen. In de omgeving echter is er dan genoeg te doen. Szentgyörgyvár ligt op een 7 km van Hévíz, een 4 van Kehidakustány en Keszthely op 8 km. De luchthaven van Sármallék op 9 km. Alles zeer dichtbij. In al deze plaatsen genoeg mogelijkheden op het gebied van het toerisme met natuurlijk het thermaal bad van Hévíz, het zwemparadijs van Kehidakustány en de stad Keszthely aan het Balaton.

Prachtige uitdaging om wat te gaan doen in het toerisme.