Woning in Somogyzsitfa, Somogy, Hongarije

€15.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4215
Adres: Somogyzsitfa, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3262 m2
Laatste renovatie: 1992
Huis: 90 m2
Materiaal: Leem en steen
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1948
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft5.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Wordt deze leuke woning uw Hongaarse vakantiewoning?


De omgeving leent zich er prima voor. Somogyzsitfa ligt op maar 18 km van het Balaton meer en heeft u genoeg van de toeristische drukte dan is de tuin van een 3.262 m2 prima om naar toe terug te keren.

De woning dateert uit 1948 en is gebouwd als een boerenwoning. In 1992 is er een stuk bijgebouwd. Dat deel is van steen gebouwd.

De woning bestaat uit de afgesloten veranda, de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en bijkeuken. Aangebouwd is de zomerkeuken.

Alles is goed onderhouden en netjes. Het perceel bestaat uit drie delen. De tuin, een moestuin en een deel voor agrarische toepassing wat u overigens allemaal gewoon op eigen naam kopen. In de tuin nog een waterput en diverse bijgebouwen schuurtjes.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De woning wordt verwarmd met gas convectoren en telefoon en internet kunnen aangesloten worden.

Somogyzsitfa is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 18 km zit u bij het Balaton meer (Balatonszentgyörgy) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Is op maar 14 km van Somogyzsitfa. Dorp is makkelijk bereikbaar via de M7 snelweg.

Leuke mogelijkheid om voor niet teveel geld een vakantiewoning in Hongarije te kopen.