Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

€15.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8501
Adres: Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 493 m2
Huis: 96 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk huis in de buurt van de rivier de Tisza.


Deze woning kan een prima vakantiehuis worden. Heeft wat werk nodig, maar staat in een leuke toeristische streek welke vooral bij visliefhebbers heel geliefd is.

De woning biedt drie kamers (woonkamer en 2 slaapkamers), de keuken en de badkamer met apart toilet. Dit alles op een niet heel groot perceel van 493 m2, maar dat heeft ook weer het voordeel dat u een leuke tuin heeft, maar niet teveel onderhoudswerk. In de tuin ook nog een zomerkeuken en een (geboorde) waterput.

Aan voorzieningen zijn water, elektriciteit en gas aanwezig. In de woning is een centrale verwarming op gas aanwezig. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden in Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Hier koopt u voor niet teveel geld een woning welke werk nodig heeft, maar een prima vakantiewoning kan zijn.