Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

€16.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8502
Adres: Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 300 m2
Huis: 76 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke vakantiewoning in een levendige plaats aan de Tisza rivier.


Woning is niet heel groot, perceel ok niet en daarom een prima vakantiewoning. Lekker genieten van Hongarije zonder veel (onderhoud) werk. Woning is goed in orde and kan direct bewoond gaan worden.

De woning biedt nu twee slaapkamers en een keuken / eetkamer. In gebruik als vakantiehuis, dus in de zomermaanden heel veel buiten en dus niet echt een woonkamer. Verder nog de badkamer met toilet. In de tuin een klein bijgebouw voor de opslag. Vanuit de tuin een mooi uitlicht.

Aan voorzieningen zijn water, elektriciteit en gas aanwezig. Dee woning wordt met de tegelkachel verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden in Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Leuke vakantiewoning waar u direct van kunt gaan genieten.