Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

€19.063 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8503
Adres: Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 782 m2
Huis: 85 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.063 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima manier om te ontspannen in dit Hongaarse Huis in de buurt van de rivier de Tisza.


Leuke woning in de buurt van de Tisza rivier. The-place-to-be for vis liefhebbers. De woning heeft een typisch Hongaarse indeling. Is gebouwd in een vierkant en u komt door de hal binnen in een grote gang, veelal in gebruik als de woonruimte. Dan aan de rechterkant twee heel flinke kamers, nu in gebruik als slaapkamers. De gang eindigt in de voorraadkamer. Dan is er aan de linkerkant van de gang de keuken, de badkamer en een opslagkamer wat ook een (kleien) slaapkamer kan zijn. In de tuin nog wat bijgebouwen.

Aan voorzieningen als water, elektriciteit en gas aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt met een gasconvector verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning is een hoekwoning en gaat u vinden in Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Leuke woning welke voor niet teveel geld uw Hongaars Huis kan zijn.