Bijzondere woning voor een superprijs!!.

€14.581 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7404
Adres: Hetes, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Somogy
Soort: Woning
Perceel: 2700 m2
Huis: 100 m2
Bouwjaar: 1956
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.520.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.581 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Bijzondere woning voor een superprijs!!. Kom gerust eens kijken!

Eigenlijk zijn het een woning waar u snel zult kunnen wonen en een appartementje. De woning bestaat uit de woonkamer, slaapkamer, keuken / eetkamer, bijkeuken/voorraadkast en de badkamer. Het appartement bestaat uit een kamer-keuken. Hier een badkamer realiseren en u heeft een leuk gastenverblijf.

Perceel is 2.700 m2 en het is een mooi breed perceel. Op het perceel diverse bijgebouwen welke in slechte staat zijn, maar waar nog wel wat van te maken is.

Voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. De woning kan verwarmd worden met een gasconvector en een tegelkachel. Internet en telefoon kunnen prima aangesloten worden.

Hetes is een groot dorp in centraal Somogy. Hier wonen ruim 1.100 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Hetes ligt op nog geen 10 km van Kaposvár. Kaposvár is de hoofdstad van de provincie Somogy en hier alles wat een grote stad u gaat bieden. Scholen, sportverenigingen, een gezellig centrum, alle grote winkelketens, een ziekenhuis, een thermaal bad etc.
In de zomer is een dagje naar het Balatonmeer prima te doen. Leuke toeristische omgeving en u bent er in nog geen uurtje.

Leuke woning in een mooie omgeving en te koop voor een superprijs.