Woning in Iharosberény, Somogy, Hongarije

€28.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7406
Adres: Iharosberény, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2194 m2
Huis: 135 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1986
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.438 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Bijzonder ruime eengezinswoning in West Somogy.

Niet direct een standaard Hongaars Huis, maar een prima woning en zeker ook als u denkt aan een permanent verblijf in Hongarije. De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond een hal, woonkamer, eetkamer, keuken en bijkeuken, toilet en een ruimte waar de CV ketel staat. Hier ook een tweetal terrassen. Op de verdieping de overloop, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en een balkon. In de tuin nog een flink bijgebouw met garage en werkplaats.

Alle voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt centraal (op hout) verwarmd. Internet en telefoon zijn al aanwezig en ook is er kabel TV.

Deze woning staat in een rustige straat van het dorp Iharosberény. Een dorp met een 1.300 inwoners in West Somogy. De eerst grotere stad is Nagykanizsa en daar bent u al in een in een 10 minuten. Hier vele mogelijkheden. In de zomer is een dagje naar het Balatonmeer een leuk (toeristisch) uitstapje. Balatonfenyves is op nog geen uurtje rijden en nog sneller bent u in de stad Keszthely. Leuke stad en ook direct aan het Balatonmeer. Zeker waard om te bezoeken. Hier alle grote winkelketens. Ook wekelijks een markt en in Keszthely een mooi kasteel, diverse musea en een gezellig centrum. Iets verderop ligt dan Hévíz en dit is zeer bekend vanwege het thermaal meer. Hier is het hele jaar door wat te doen.

Prima ruime woning in een leuke gebied voor een aantrekkelijke prijs. Uw Hongaarse Huis?