Woning in Nágocs, Somogy, Hongarije

€19.516 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7409
Adres: Nágocs, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Somogy
Soort: Woning
Perceel: 1449 m2
Laatste renovatie: 2007
Huis: 97 m2
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.050.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.516 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Leuke woning op maar 25 km van het Balaton meer

De woning is gebouwd in 1960 en in 2007 nog gerenoveerd. De keuken en badkamer zijn gemaakt en de verwarming was aangelegd. Structureel gezien is het huis in goede staat, het dak is vernieuwd. Jammer genoeg is de woning na de renovatie nagenoeg niet bewoond en daardoor is (vorst) schade ontstaan. Kan gelukkig eenvoudig verholpen worden.

In de woning de woonkamer/keuken en twee slaapkamers. Uiteraard kunt u ook van een slaapkamer een aparte woonkamer maken. Verder nog de keuken en de badkamer. Op het perceel is verder nog een garage.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en de woning kan centraal (gas) verwarmd worden. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Prima woning gelegen in Nágocs op een 500 meter van het centrum en niet ver van het kasteel Zichy, Gelegen op een rustige locatie. Nágocs is een klein dorpje in het mooie heuvelachtige gebied van Noord Somogy. Hier veel wijngaarden, fruitbomen e.d. Hier diverse kleine dorpjes, gelegen in de mooie valleien. Vanuit Nágocs gaat u makkelijk naar het Balaton meer. In Sanztód bent u al met een halfuurtje. Hier kunt u prima inkopen doen. Lekker een terrasje pikken en uit eten gaan. Vanuit Sanztód gaat u ook makkelijk naar de noord kant van het Balaton. Hier vaart een ferry naar het schiereiland Tihany en dat moet u zeker eens bezoeken. Dan is de stad Balatonfüred om de hoek en daar is de haven meer dan een bezoek waard en dan ...... in alle rust weer terug naar Nágocs en genieten van de rust en ruimte van uw Hongaars Huis.

Prima woning. Jammer van de (vorst)schade, maar daarom nog steeds een goede koop.