Woning in Nagyatád, Somogy, Hongarije - F

€17.266 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7410
Adres: Nagyatád, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 671 m2
Huis: 76 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1971
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.525.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.266 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in de stad Nagyatád. In een rustige buurt en toch de stad vlakbij!!

Hier kunt u prima wonen. De straat is keurig op orde en in een rustige buurt iets buiten het centrum van Nagyatád. Hier woont u in de stad, maar toch met alle gemakken in de buurt.

Geen super grootte woning en perceel, maar voor een woning in de stad prima. Woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Een tuin van 671 m2 en daar nog wat bijgebouwen en een garage.

Woning is desgewenst te koop met inboedel.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig, voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en de woning wordt verwarmd met gas convertor en houtkachel. Uiteraard zijn aansluiting op telefoon en Internet geen probleem.

Nagyatád is een flinke stad (12.000 inwoners) in westelijk Somogy. Hier alles wat u van een stad mag verwachten en dat alles op loopafstand van uw woning. De grotere winkelketens en in zomer en winter veel mogelijkheden om te sporten, uit eten te gaan e.d. in Nagyatád ook diverse scholen en een ziekenhuis.
In Nagyatád een strand met zwembad en voor de golfliefhebbers is het goed te weten dat de mooie golfbaan van Hencse op maar 20 km ligt.

Leuke (vakantie)woning als u graag in Hongarije bent en toch alle gemakken in de direct omgeving wenst.