Woning in Somogyzsitfa, Somogy, Hongarije - Ft6.

€17.742 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7413
Adres: Somogyzsitfa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Somogy
Soort: Woning
Perceel: 7682 m2
Huis: 90 m2
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.742 (koers 310 Ft per €)
Beschrijving:

Aardige woning op een perceel van maar liefst ruim 7.500 m2 in een prima omgeving.

Al met al zeker geen verkeerd object. Huis is niet heel groot, maar u zou hier snel kunnen wonen. Woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Alles is er, maar eenvoudig. In de tuin nog diverse schuren en bijgebouwen. Verder natuurlijk het mooie grootte perceel. Met een 7.682 m2 niet verkeerd met diverse kelders en waterputten.

De voorzieningen elektriciteit , water en gas zijn aangesloten. De woning wordt verwarmd met de houtkachel en internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Ook de omgeving is prima. Somogyzsitfa zelf is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 18 km zit u bij het Balaton meer (Balatonszentgyörgy) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Is op maar 14 km van Somogyzsitfa.
Somogyzsitfa is niet ver (half uurtje) van de steden Keszthely en Hévíz. Van het rustige platteland zo naar de drukte van een grotere stad.

Leuke woning op een zeer ruim perceel. Ruimte nodig en toch in een leuke omgeving wonen? Kom eens kijken.