Woning in Porrogszentkirály, Somogy, Hongarije

€12.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7414
Adres: Porrogszentkirály, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 6873 m2
Huis: 106 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Typisch voorbeeld van een vroegere boerderij.

Langgerekte woning, veel bijgebouwen zoals de oude stal en natuurlijk een flink perceel van 6.873 m2. Hier kunt u de sfeer van vroeger nog goed merken.

In de woning een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De meeste bebouwing vindt u buiten. Hier schuur/ stal van een 30 m2, een kelder van 30 m2 en andere bijgebouwen. De tuin bij de woning is beplant met fruitbomen (appel, peer, kers) en dennen. Helaas zijn er geen foto’s van binnen beschikbaar.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan desgewenst vanuit de straat worden aangesloten en de afwatering is op het perceel aanwezig, maar nog niet op het riool aangesloten. De woning wordt verwarmd met de houtkachel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Porrogszentkirály is een klein dorp met een 300 inwoners en gaat u in West Somogy vinden. De eerst grotere stad is Nagykanizsa en daar bent u al in een in een 30 minuten. Hier vele mogelijkheden.

Zoekt u ruimte en een woning met de sfeer van vroegere dagen dan is dit wellicht uw Hongaarse Huis.