Woning in Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije

€11.094 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8515
Adres: Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1290 m2
Huis: 80 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.550.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.094 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze woning biedt goede mogelijkheden op te knappen om dan een prima vakantiewoning worden in een leuke omgeving.

Typische Hongaarse woning met een mooie veranda welke gesloten is zodat het de woning groter maakt, maar waar u ook heerlijk kunt zitten. Zelfs als een woonkamer te gebruiken. Gebouwd van leem en steen en op een aardig perceel van een 1.290 m2. In de woning een (woon)kamer en een slaapkamer, de keuken en badkamer met toilet. In de tuin nog diverse bijgebouwen.

Voorzieningen als water, stroom en gas zijn aanwezig. De woning wordt met gasconvectoren verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Egyek is een plaats van een 5.500 inwoners. Een dorp waar u alle dagelijks boodschappen prima kunt doen. U geniet hier van de heerlijke Hongaarse rust terwijl u ook weer makkelijk naar Tiszafüred en Tiszacsege kunt gaan voor wat meer toeristische drukte.
In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog geen uurtje met de auto. De andere kant op gaat u naar Tiszacsege. Direct aan de Tisza rivier gelegen.
Egyek ligt naast het natuurpark Hortobágy. Ideaal voor leuke wandelingen.

Prima mogelijkheid om uw vakantiehuis te maken in een leuk dorp en omgeving waar veel te doen is.