Woning in Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije

€13.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8516
Adres: Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1082 m2
Huis: 140 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.750 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning in een leuk, echt Hongaars dorp, niet ver van het Tisza meer en de Tisza rivier.

De woning biedt u een woonkamer en 3 slaapkamers, een keuken / eetkamer en de badkamer. Achter de woning nog een opslagruimte.

Voorzieningen als water, stroom en gas zijn aanwezig. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Egyek is een plaats van een 5.500 inwoners. Een dorp waar u alle dagelijks boodschappen prima kunt doen. U geniet hier van de heerlijke Hongaarse rust terwijl u ook weer makkelijk naar Tiszafüred en Tiszacsege kunt gaan voor wat meer toeristische drukte.
In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog geen uurtje met de auto. De andere kant op gaat u naar Tiszacsege. Direct aan de Tisza rivier gelegen.
Egyek ligt naast het natuurpark Hortobágy. Ideaal voor leuke wandelingen.

Dit kan een leuk (vakantie)huis worden in een gezellige omgeving.