Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€15.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8517
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1800 m2
Huis: 118 m2
Materiaal: Leem en steen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.625 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Vrijstaande woning aan de toegangsweg naar het Tiszameer.

Prima woning om als vakantiewoning te gaan gebruiken, maar zeker ook wel geschikt om voor permanent verblijf. U woont naast Tiszafüred en hier heel het jaar door wat te doen en in Tiszafüred kunt u al snel aansluiting vinden bij daar wonende buitenlanders.

In de woning een woonkamer en 3 slaapkamers. Verder nog een gang, de keuken en voorraadkast en badkamer met toilet.

Voorzieningen als elektriciteit, water en stroom zijn aanwezig en de woning wordt verwarmd met gasconvectoren en de tegelkachel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Huis is gelegen in een rustige wijk naast Tiszafüred (Örvény). Net buiten het centrum en op loopafstand van het meer. Wel gaat u makkelijk naar het centrum en ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Dit kan een prima (vakantie)woning zijn.