Woning in Gyenesdiás, Zala, Hongarije

€155.969 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4216
Adres: Gyenesdiás, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 729 m2
Huis: 220 m2
Bouwjaar: 2007
Slaapkamers: 8
Badkamers: 4
Prijs: Ft49.910.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €155.969 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prachtige vrijstaande villa met zwembad en maar liefst 8 kamers.

Vlakbij het Balatonmeer, in een rustige straat, op een perceel van 729 m2 gaat u deze mooi woning vinden. Op de begane grond is er de hal, woonkamer, (eet)keuken, 2 slaapkamers, bad, 2 toiletten en natuurlijk het terras (40 m2). Op de zolder zijn er 6 kamers met 4 badkamers, overloop en gang.
In de tuin vindt u het heerlijke buitenzwembad voor u en uw gasten.

Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig. Het pand wordt centraal verwarmd met een systeem wat wordt aangevuld door de open haard in de woonkamer.

Vanwege de structuur van het huis is het geschikt voor grotere families, maar ook voor toeristische doeleinden.

Deze woning staat in Gyenesdiás en op een 300 meter van het huis is er het strand, de markt, diverse winkels en restaurants, de haven en natuurlijk het Balaton. Gyenesdiás is een populaire badplaats aan de noord kant van het Balaton. Voor het recreëren bij het Balaton biedt Gyenesdiás u twee mooie stranden met een speeltuin met glijbaan. U kunt zwemmen in het meer, maar hier vindt u ook een natuurlijk zwembad en verder een (mini)disco en kinderanimatie.
U kunt u heerlijk wandelen in het Keszthely gebergte. Natuurlijk ook prima om te fietsen en daarnaast varen, paardrijden en andere vele vrijetijdsprogramma’s te volgen.

Gyenesdiás ligt vlakbij Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal bad. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten. Dit geeft prima verhuurmogelijkheden aan dit pand.

Mooie villa met een zwembad in een prachtige omgeving. Zou geschikt kunnen zijn voor een B&B.

Prijs is in Euro.