Woning in Alsopahok, Zala , Hongarije

€61.531 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4151
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 5000 m2
Huis: 112 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft19.690.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €61.531 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke dorpswoning gelegen in een rustige buurt en toch op maar 3 km van Hévíz (thermaal bad) en 7 km van Keszthely (Balaton).

De woning biedt een hal, woonkamer, drietal slaapkamers, een eetkamer/keuken met bijkeuken, badkamer en apart toilet.

Op het perceel staan nog een bijgebouw van een 68 m2 en ook de vroegere stal. Verder ook nog een garage. Genoeg ruimte!!

De woning is door de jaren heen steeds goed bijgehouden.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig, evenals de aansluiting op de riolering. Verwarming is geregeld door middel van gas en hout. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 7 kilometer van Keszthely en maar 3 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Leuke woning in een rustige omgeving een in het midden van de natuur.