Woning in Hévíz, Zala, Hongarije

€73.125 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4152
Adres: Hévíz, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Appartement
Huis: 62 m2
Bouwjaar: 2002
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft23.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €73.125 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima appartement met een mooi uitzicht in een prima plaats in Hévíz en niet ver van het Balaton.

Dit appartement gaat u vinden in Hévíz. Heel bekend om het thermaal meer. Appartement is gelegen op de vierde verdieping en bestaat uit de hal, de garderobe, een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en het toilet. Bij het appartement hoort nog een kleine opslagruimte in de kelder. In het trappenhuis zijn 8 woningen. Er is een omheinde tuin en voor het gebouw kunt u vrij parkeren.

Alle voorzieningen zijn aanwezig en u heeft een eigen gasmeter. Woning wordt centraal verwarmd. Telefoon en Internet zijn geen enkel probleem.

Hévíz is met 4700 inwoners een kleine stad in Hongarije. Het is gelegen op 5 kilometer ten noordwesten van het Balatonmeer en op 6 km van de stad Keszthely. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra.

Ook de stad Keszthely is de moeite waard. Heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.

Mooi appartement wat ook zeker de moeite waard is om te verhuren.