Woning in Lengyeltóti, Somogy,Hungary

€46.694 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2211
Adres: Lengyeltóti, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 92 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.942.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €46.694 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Goede gerenoveerde woning op maar 13 km van het Balaton meer.

In de woning de woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. In de tuin een mooi terras, een waterput en een garage.

De woning is in de afgelopen jaar stap voor stap netjes gerenoveerd. Er is een nieuw dak opgekomen, nieuwe waterleidingen, nieuw elektra en de ramen zijn vernieuwd. Ook is de garage in die jaren gebouwd. Alles prima in orde.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. De woning wordt verwarmd met de centrale verwarming op hout. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en uiteraard kunnen telefoon en/of internet worden aangesloten.

De woning staat net iets buiten Lengyeltóti, in de richting Kaposvár. Hier gaat u wonen in een prachtig gebied met alle voorzieningen voorhanden. Lengyeltóti zelf is een stad (met stadsrechten), maar is eigenlijk een groot dorp waar wel alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Er is een school, een dokterspost, een apotheek, een bank en een busverbinding met Kaposvár, het Balaton en zelfs Boedapest.
In de plaatsen aan het Balaton (Fonyód is al op 12 km), of Balatonboglar (al op 13 km)treft u een Lidl en Tesco. Alles hier in de omgeving voorhanden. Op een 5 km treft u ook nog het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta.

In deze woning zou u prima (semi) permanent kunnen gaan wonen.