Woning in Csörnyeföld, Zala, Hongarije

€30.968 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7427
Adres: Csörnyeföld, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2622 m2
Huis: 170 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1975
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.968 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Prima complete woning in het mooie heuvelachtige gebied van het zuidwesten.

De woning is in goede staat. Is enkele jaren terug nog gerenoveerd en klaar om uw (vakantie)woning te worden. In de woning een woonkamer, de twee slaapkamers, de eetkamer, keuken en bijkeuken, de badkamer en het toilet. Aan de woning nog een mooi overdekt terras. Heerlijk voor in het voor- en najaar. In de tuin een kelder en de garage.

Aan voorzieningen zijn water, stroom en gas aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt met gasconvectoren verwarmd. Internet en telefoon kunne aangesloten worden.

Het dorp Csörnyeföld gaat u vinden niet ver van de Sloveense en Kroatische grens in een mooi glooiend gebied. Het dorp is omgeven door heuvels wat het geschikt maakt voor de wijnbouw. In de bossen veel wild en als u van vissen houdt kunt u uw hart ophalen in het op een 2 km gelegen meer.
Prima gebied voor wandelingen en dan ergens rustig van een wijntje gaan genieten.
Csörnyeföld is een dorp van nog geen 500 inwoners. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen en voor het beter shoppen gaat u naar Letenye (10km), Lenti (20 km) en/of Nagykanizsa (30 km) . Wilt u toch nog eens ergens op vakantie dan bent u in 3 uurtje aan de Kroatische kust.

In dit mooie gebied kan dit prima uw Hongaarse Huis worden.