Appartement in district VI, Boedapest

€176.797 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1108
Adres: District VI, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 85 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft56.575.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €176.797 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Wij bieden te koop een klassiek tweekamerappartement in het hart van Boedapest District VI.

De ruime 85 m2 flat is gelegen op de eerste verdieping heeft een uitzicht over de straat. Het beschikt over een terras en wordt momenteel verhuurd aan een goede huurder. Huur is voor de lange termijn. Het pand is ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar een appartement dat zowel een uitstekende locatie als huurinkomsten biedt.

Het gebouw
Het vijf verdiepingen tellende huis is mooi onderhouden en heeft een lift. Het gebouw is typerend voor de architectuur van Boedapest en biedt de charme uit de oudheid, uit de Oostenrijks-Hongaarse periode.

Het gebied
Terez Boulevard is gemakkelijk te bereiken naar Buda als naar Pest, dit door de 4/6 route die rond de binnenste lus van de stad loopt. In de directe omgeving zijn de Staatsopera, de basiliek, het Heldenplein, het bad Városliget en Széchenyi te vinden.
Er zijn veel verschillende pubs, winkelcentra en clubs in Kazinczy Street, Catering Garden, Carpet, Caravan, BRKLYN en natuurlijk de Single Garden. Madách Square en Gozsdu Court liggen ook in de deze buurt, waar u een uitgebreide keuze van goede restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden gaat vinden.