Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€15.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3235
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 300 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1940
Prijs: Ft4.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Dit was vroeger een winkel en zoiets zou u hier nog van kunnen maken.

Als u nog wat te doen wilt hebben kunt u hier een winkeltje van maken, een restaurantje, een cafetaria of iets, maar ook een woning zou mogelijk zijn. In het gebouw een drietal grote ruimte en nog eens 2 kamers in de kelder voor de (vroegere) opslag. Op het perceel nog een garage. Voor het gebouw een flink parkeerterrein en achter een tuin.

Voorzieningen als elektra, water en gas zijn aanwezig. Er is een aansluiting op de riolering. Uiteraard kunnen telefoon en internet worden aangesloten.

Het gebouw staat in Csernely. Een flink dorp van een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aAn de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook IS dit een aangenaam wijngebied.

Een heel uitdaging om hier iets van te maken!