Appartment in district VII, Budapest

€116.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1109
Adres: District VII, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 61 m2
Bouwjaar: 1929
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft37.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €116.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

1 slaapkamer, gerenoveerd appartement in district VII.

Het belangrijkste kenmerk van dit 61 m2 grote appartement (gelegen op de 3e verdieping), is dat de verdeling van de kamers bijzonder goed is. De slaapkamer zowel de woonkamer leiden bieden naar de badkamer. Bovendien is elk gedeelte in het appartement comfortabel van afmetingen.
De eetkamer komt uit op de lange en ruime hal die vervolgens leidt naar de keuken met het U-vormig ingebouwd keukenmeubilair. Alle essentiële keukenapparatuur maakt deel uit van het appartement, een koelkast, een gasfornuis en een oven en een keukenventilator.
De eetkamer en de keuken hebben beide ramen met uitzicht op de binnenplaats. Andere delen van het appartement die aan de gang liggen, zijn een voorraadkast met planken, een toilet met een raam, de badkamer en de woonkamer.
Het grote raam van de lichte woonkamer is voorzien van zonwering. De kamer is ingericht met een bank, een salontafel, een Chinese kast, een tv met een standaard en een studeer / werkhoek met een groot bureau en een bureaustoel.
De slaapkamer heeft een deur vanuit de woonkamer en de badkamer en daarom is dit appartement ook geschikt voor twee personen.
De slaapkamer, ingericht met een tweepersoonsbed en twee grote kasten met spiegel schuifdeuren, evenals de woonkamer zijn beiden ruim.
De grote balkonopening is begaanbaar vanuit de slaapkamer. Een geweldige plek om waat te relaxen aan het einde van een lange dag. Hier kunt u genieten van het mooie onbelemmerde uitzicht over de daken van de omliggende gebouwen.
Er is een ligbad, een wasmachine en twee kasten, die veel bergruimte bieden in de badkamer. Omdat het appartement hoge plafonds heeft, beschikt de badkamer ook over een droogrek, een praktische oplossing en een raamzodat dat het luchten van de kamer is opgelost.
De combi (gas)ketel biedt zowel warm water als verwarming.

Het gebouw
Het klassieke gebouw, met de architecturale stijl van het eclecticisme, werd gebouwd op basis van de plannen van Dezső Renier in 1929. Het gebouw met zijn twee trappenhuizen en ongeveer 100 appartementen was een van de grootste appartementengebouwen die vóór de Tweede Wereldoorlog waren gebouwd in deze omgeving, omdat het gebouw bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar is vanaf de Gellért-heuvel aan de Buda-zijde naast de Donau. Het gebouw is goed onderhouden en er is een lift.
In de appartementen zijn telefoons geïnstalleerd, zodat het gemakkelijk en veilig is om bezoekers het gebouw binnen te laten.

Het gebied
Het is gemakkelijk om naar de Budapest Keleti (Oost) spoorwegterminal te komen, want het is maar een paar minuten lopen naar de metrolijnen 2 en 4. Ook bus met 7, 107, 8, 7E, 233 en 133 kan men snel naar de binnenstad.
Er is een theater en een synagoge op het Bethlen Gábor-plein terwijl in de buurt vele kleine winkels gevestigd zijn. Ookbij het nabijgelegen Keleti-spoorstation veel winkels en restaurants. Het Arena Plaza-winkelcentrum bevindt zich daar ook en biedt een breed scala aan producten en diensten zoals een Multiplex-bioscoop heeft.
De universiteit van Diergeneeskunde is ook met korte wandeling bereikbaar en daarom is het een prima appartement voor studenten die daar studeren. Het dichtbij gelegen stadspark waar het thermaal bad Széchenyi, de dierentuin van Boedapest, de botanische tuin en de ijsbaan van het stadspark zich bevinden, is een ideale plek waar je na een examen stress kunt verminderen. Bovendien is het Ötvenhatosok-plein aan de rand van City Park een veel gebruikte plek voor openluchtconcerten en andere evenementen.