Appartement in district XVIII, Boedapest

€91.547 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1112
Adres: District XVIII, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 51 m2
Bouwjaar: 2007
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft29.295.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €91.547 (rate 320 Ft per €)
Property description:

1 slaapkamer te koop in het woonpark Reviczky Liget in district XVIII

Te koop bieden wij een 51 m2 1 slaapkamer en 1 woonkamer appartement in de XVIII. in de woonwijk Reviczky Liget. Appartement is ongemeubileerd.

Dankzij de open vloer en de locatie van het appartement is het heel duidelijk. De badkamer en het toilet bevinden zich in een aparte ruimte, de voormalige opent vanuit de gang, terwijl de laatste toegankelijk is via het net.

De keuken is ingericht met een keuken en een keramische kookplaat. Het terras van 3,89 m2 komt uit, met zijn dubbelzijdige deur die veel licht geeft. Omdat het een dakappartement is, is het uitzicht prachtig, uitkijkend over het goed ontworpen en ingerichte binnenpark van de woonwijk, waar een speelplaats is voor gezinnen die daar wonen.

Verwarming is gecentraliseerd, de temperatuur kan individueel worden geregeld.

Het gebouw
Residentiepark Reviczky Liget ligt in het gebied dat wordt begrensd door de straten Hengersor en Reviczky. Het huis met 4 verdiepingen heeft lounges voor het comfort van de bewoners, die de ondergrondse garage op de kelderverdieping van het huis snel en gemakkelijk maken. Het wooncomplex werd gebouwd tussen 2007 en 2009, met als doel een zo groot mogelijk groen gebied te creëren, wat zorgt voor een vredige en rustige ontspanning.

Het gebied
Dankzij de uitstekende locatie van het residentiële park, kunt u het gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en de auto. In de buurt maken winkels zoals Lidl en Aldi winkelen gemakkelijk en als je winkelen wilt combineren met plezier, kunnen de winkels in Köki Terminal of Europark (Tesco Hypermarkt, OBI DIY, Restaurants, Sportcentrum, Dansschool, Playhouse, Interspar) leuk zijn oplossing. Naast het woonpark zijn er verschillende andere vestigingen en de internationale luchthaven Boedapest Liszt Ferenc is ook gemakkelijk bereikbaar.