Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€21.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3236
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1392 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning in het Noorden. Aan het einde van het dorp. Mooie vergezichten.

De woning komt u binnen in de hal/gang en dan door naar de kamers. Er is een woonkamer, 3 slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer en een kelder. Perceel is met een 1.392 m2 niet heel groot, maar lekkere tuin en ook nog ruimte voor bijgebouwen als een garage, een werkplaats en een schuur voor opslag. In de tuin ook een waterput.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Electra, gas en water. De centrale verwarming kan gebruikt worden op gas, op kolen of op hout. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Csernly. Wat aan het einde van het dorp en daarom een mooi uitzicht. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Dit is een prime woning voor een goede prijs. Mooi groot, leuk perceel, mooie uitzichten en veel bijgebouwen. TOP!.