Woning in Kenyeri, Vas, Hongarije

€14.848 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6087
Adres: Kenyeri, Vas, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1670 m2
Huis: 159 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft4.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.848 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Flink grote woning waarvan de renovatie al begonnen is.

De woning moet opgeknapt gaan worden. Dat is duidelijk te zien en vooral aan de buitenkant. Binnen is het al begonnen. Water- en elektriciteitsleidingen zijn inmiddels vervangen en er staat ook nog wat materiaal klaar om verder mee te gaan. Zo zijn de tegels al aanwezig.

Flinke grote woning. 3 kamers, keuken, 2 badkamers zijn aanwezig en ook de zolder kan omgebouwd worden naar bijvoorbeeld slaapkamers.

In de tuin nog diverse bijgebouwen.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan worden aangesloten. De afwatering si aangesloten op de riolering. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Dit complex gaat u vinden in het dorpje Kenyeri. In Kenyeri zelf wonen bijna 1000 inwoners en het ligt niet ver van Sárvár (17 km) en van de golfbaan van Bük (23 km). De Panonniaring, bekend bij de race fanaten, is op een 10 km. Alles hier in e omgeving om flink te shoppen, leuker naar een restaurant te gaan, te wandelen of te fietsen en natuurlijk het mooie thermaal bad in Sárvár. Kenyeri is makkelijk vanuit het westen te bereiken. Wenen (vliegveld) is op 145 km.

Bijzonder woning. Heel groot, veel ruimte, maar ook veel werk.