Woning in Gelse, Zala, Hongarije

€4.531 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7429
Adres: Gelse, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 787 m2
Huis: 28 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft1.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €4.531 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk wijnhuis in een wijngebied op een 40 km zuidwest van het Balaton.

Typisch wijnhuis. Kan een leuk vakantiehuis zijn met een prachtig vergezicht. In het gebouw een 3 tal kamers, de kelder (12 m2) en een opslag voor materiaal. U moet er nog wel wat van maken.

Aan voorzieningen is elektra aanwezig en toegang is door middel van een verharde weg.

Het huis is gelegen op een berg en geeft een prachtig uitzicht. Op het perceel 8 rijen wijnranken en wat fruitbomen. Is in het gebied buiten de plaats Gelse. Met ruim 1.000 inwoners is Gelse een dorp waar u prima de dagelijkse boodschappen kunt doen en voor het betere shoppen kunt u naar de leuke stad Nagykanizsa op een 17 km. Met een 40 minuten kunt u ook in Keszthely zijn. Leuke stad aan de westkant van het Balaton en in zomer en winter wat te doen. Zeker een bezoek waard om eens te gaan kijken bij het kasteel en het centrum is heel gezellig. Dan is u ook vlakbij Hévíz wat weer beroemd is door het thermaal meer. Als u van thermaal baden houdt and is een bezoek aan het thermaal bad van Zalakaros (12 km) ook de moeite waard.

Al met al prima voor een vakantiewoning