Woning in Nagykanizsa, Zala, Hongarije

€8.710 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7430
Adres: Nagykanizsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3251 m2
Huis: 30 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft2.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €8.710 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Dit kan een leuk vakantiehuis zijn met een heel mooi uitzicht.

De woning is klein, maar als verblijf voor de (mooie) zomers kan het prima werken. Het huis is 30 m2 groot en er is een kamer, een loft van 12 m2 en een 18 m2 grote kelder. Perceel van 3.251 m2 met veel fruitbomen (appel, pruim, zure kers, walnoot, hoorn, kers) en hier vanuit een prachtig uitzicht. Het perceel is omheind en kortgeleden is er een nieuwe toegangspoort gezet. Het geheel verkeert in een goede staat.

Aan voorzieningen is er stroom aanwezig. Er is een geboorde put en het perceel ligt aan een goede betonweg met openbare verlichting.

Deze woning gaat u vinden in het wijngebied aan de rand van Nagykanizsa. Mooi golvend gebied met veel fruit en wijn. Heerlijk rustig en prima plek om te ontspannen. Nagykanizsa is een leuke stad waar u prima kunt shoppen, maar ook uit eten gaan, naar het zwembad of lekker een terrasje gaat pikken.

Leuk vakantiehuis met een prachtig uitzicht.