Goede verhuur mogelijkheden met deze (vakantie)woning.

€53.226 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4153
Adres: Kehidakustany, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1547 m2
Laatste renovatie: 2017
Huis: 68 m2
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €53.226 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Goede verhuur mogelijkheden met deze (vakantie)woning.

In 2017 is de woning gerenoveerd en ziet er weer prima uit. In de woning vindt u een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en voorraadkast en de badkamer. In de tuin een garage, een kelder en een opslagplaats.

De woning is voorzien van elektriciteit water en gas. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en de verwarming wordt centraal (op gas) geregeld.

De woning gaat u vinden Kehidakustány. Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft. Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van terrassen. Voor de inspanning kunt u nog een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen en hierdoor ook volop mogelijkheden om te verhuren, want ook in de omgeving is veel te doen.
Zo gaat u winkelen in Zalacsanym en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

Hier heeft u niet alleen het Balaton in de buurt, maar ook het mooie zwem-/thermaal bad direct in de buurt.